Afvallen met het Mentale Dieet Plan

Het mentale dieet plan boekHet Mentale Dieet Plan is 10 november 2013 uitgeroepen tot beste online dieet aller tijden! Het populaire Dieet Plan kreeg deze prijs omdat het niet alleen de allerbeste voeding tips bevat, maar ook de online mentale coaching!

Waarom de naam “Het Mentale Dieet Plan”?

Dit is precies waarop dieet plan van Katja Callens zich onderscheidt van anderen. Er worden je oefeningen geboden die goed zijn voor je motivatie om af te vallen. Katja Callens wordt je persoonlijke online coach die je begeleidt in je afval proces. Met het motiveren wordt het mentale aspect bedoelt en speelt Katja Callens dus in op je mentale staat (je mindset).

Garandeert resultaat

Dit is wat Katja Callens met haar mentale dieet plan garandeerd:
Met het speciale TURBO actie plan claimt Katja Callens zelfs dat je in 14 dagen tot wel 17 kilo kan afvallen met een garantie van 5 kilo.

Tijdelijk met 50% korting!

60 dagen niet goed geld terug garantie
Beste online afslank programma van 2011/2013
Blijvend resultaat

Calorieën tellen overbodig

Calorieën tellen hoort hier niet bij. Je mag eten wat je wilt. De kracht van het Mentale Dieet Plan zit hem in de volgorde hiervan. Je wordt begeleid met een goed uitgedacht schema van Katja Callens die je precies vertellen wat je mag eten. Onderscheid wordt gemaakt in de volgende onderdelen:

Proteïne
Koolhydraten
Zuivel

De wekelijkse e-mails bevatten lijsten waarin goede gerechten staan beschreven die je gewoon mag eten als je het mentale dieet plan volgt.

Waarom werkt het zo goed?

De gedachte achter het dieet van Katja Callens is je metabolisme te veranderen. De kracht hiervan is dat je sneller colorieën verbrandt in rusttoestand. Dit klinkt gek, maar is erg effectief. Door middel van eenvoudige tips wordt ervoor gezorgd dat je niet “over-eet”. Veel drinken hierbij is key. Hierbij doelt Katja op water. Water zorgt dat je minder trek hebt en nog veel meer wat ze uitlegt in het Mentale Dieet Plan.

Een heel ander voorbeeld zijn de mentale oefeningen die ze geeft. Deze zorgen dat je visie en je doel verandert. Katja Callens raadt aan eerst deze oefeningen te doen zodat het met je mindset al snor zit. Afvallen wordt zo vele male makkelijker.

Een ander aspect van het Mentale Dieet Plan zijn de 7 manieren om vet te verbranden. Katja Callens geeft bijvoorbeeld aan dat een ontbijt het verhongeringssysteem van de mens niet activeert. Geregeld en vaak eten op een dag bewerkstelligt dat je metabolisme altijd genoeg eten heeft voor verbranding. Ze legt uitgebreid uit hoe dit werkt in eenvoudige woorden.

Waarom “wondermiddeltjes” niet werken

Ook wordt er ingezoomd op de zogenaamde wondermiddeltjes. Katja Callens legt met argumenten uit waarom dit allemaal verkooptrucs en dus sprookjes zijn. Ze waarschuwt je welke producten je echt niet moet aanschaffen omdat deze zelfs schadelijk kunnen zijn.

Het boek eindig met een gezonde boost aan motivatie. Ze begeleidt je in het aanpakken van afvallen en wijst je erop dat de actie bij jezelf ligt. Uiteindelijk zal je het natuurlijk zelf moeten doen. Ze hamert op mentale tips en oefeningen om je doorzettingsvermogen te verhogen. Met handige checklistjes kun je afvinken welke stappen je doorlopen hebt. Ronduit handig te noemen. Na dit voltooid te hebben kan je je scores optellen en zo kan je per week in een duidelijk overzicht zien wat je vorderingen zijn.

Ervaringen van gebruikers

Op verschillende forums en blogs komen we ervaringen tegen. Bijna iedereen is enthousiast over het Mentale Dieet Plan. Als we het in procenten uit mogen drukken, dan is 90% van de ervaringen positief. Hieronder zijn een aantal quotes van deze ervaringen:

“Ik ben na 2 weken nu al 5,2 kg kwijt. Ik heb wel eerst het TURBO plan gedaan voor ik aan MDP begon”

“Ik ben nu vier weken bezig en inmiddels 5,9 kg kwijt. YES! 1 van de weken was ik niets afgevallen maar ik bleef volhouden en vanmorgen was ik weer ineens 5 ons kwijt. Lekker doorgaan zo toch??”

“Ben net een weekje bezig, maar ben al 3 kilo kwijt. Moet nu nog 10 weken zo doorgaan haha”

“Ben met het Mentale Dieet Plan in 5 weken tijd 6,1 kilo kwijtgeraakt! Zo snel en vooral zonder honger is mij dit nog nooit gelukt lieve mensen. Het MDP is echt een nieuw tijdperk voor afvallers!!! Ik zou zeggen DOEN!”

Conclusie

Het boek biedt je veel info over gezond afvallen. De mentale oefeningen zijn de basis om je mindset te bevorderen. Ze begeleidt je in vetverbranding en geeft je overzichtsschema’s omtrent voedsel met dit dieet. Daarnaast waarschuwt ze voor de producten die je niet hoort te eten maar wat veel mensen wel kopen omdat ze denken dat het goed voor ze is. Het is dus een absolute aanrader, klik hier en schrijf je in om direct aan de slag te gaan met het Mentale Dieet Plan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.9/5 (11 votes cast)

Reacties

  1. John van der Sloot zegt

    Om buikspieren zichtbaar te maken is afvallen noodzakelijk. Het mentale dieet plan is hier een correcte oplossing voor. Ik kan de informatie naar ervaring onderschrijven.

    Groetjes John van der Sloot.

  2. Annet zegt

    Dus met het MDP kun je afvallen op een natuurlijke wijze. Je bent overigens niet verbonden aan een streng dieet, maar je leert op natuurlijke wijze hoe je jou stofwisseling kan versnellen zodat je vet kan verbranden dus met andere woorden kilo’s kan verliezen. Zo ver ben ik 6 kilo kwijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>